‘Ondertussen zijn we 1,5 jaar verder en ga ik nog steeds om de 4 weken naar Sabine voor mijn combinatie van Bach bloesems en voetreflex, moxa en acupunctuur.
Zij kijkt wat mijn noden zijn en dat komt steeds goed.
Ik hou die afspraak voor heilig en probeer ook nooit af te melden.
Ik sta nog steeds versteld wat dit allemaal met mij doet en wat het met mij gedaan heeft.
Ondertussen ben ik van de anti-depressiva af en voel me lekker.
Ik zou het iedereen durven aanraden, maar die keuze moet je zelf maken.
Ik heb er ook jaren over gedaan voor ik de stap durfde te zetten  ;-) “
N.P., Opglabbeek

“Ik verwacht niet en ik weet ook wel dat je geen wonderdokter bent, maar wat ik wel weet is dat je een verdomd goeie Healthy gids bent die zich bijzonder inzet voor haar klanten.”
T.V., Tessenderlo

“Sabine is een heel toegankelijke, open vrouw die heel wat levenservaring heeft. En dat merk je als je met haar praat tijdens de sessies. Wat wel een geruststelling is, het schept vertrouwen. Ze maakt iedere behandeling op maat. En stelt dat dan ook altijd voor, niets moet maar je kan er vanop aan dat ze het juist heeft en dat je er alleen maar beter van wordt! Mentaal & fysiek in balans!!”
S.N., Hasselt

“Tijdens mijn opleiding tot zorgverlener, ben ik reeds in aanraking gekomen met voetreflexologie. Ik vond dit toen erg aangenaam en het heeft mijn interesse destijds sterk aangewakkerd...
Later in het werkveld voelde ik mezelf steeds vermoeider worden. De drukke dagen, onregelmatige uren, werkdruk, et cetera begonnen erg op mij te wegen. Langzaamaan werd ik steeds vermoeider, futlozer, geen zin meer om te gaan werken, prikkelbaar, het huishouden bleef liggen,... Ik besefte dat ik hulp moest gaan zoeken, want zo wilde ik mij niet blijven voelen.
Mijn interesse voor voetreflexologie werd opnieuw gewekt, dus ik ging op zoek naar een voetreflexoloog. Via internet ben ik zo bij Sabine terecht gekomen. Haar website sprak me aan; ze leek me een ervaren persoon met beide voeten op de grond, maar gericht op het gevoel en de natuur. Hier kon ik me helemaal in vinden. Een afspraak werd snel vastgelegd en mijn verwachtingen werden voldaan.
De voetzoolreflexologie is erg aangenaam, maar zoveel meer dan enkel het masseren van mijn voeten. Ik kon er terecht met mijn verhaal en Sabine kon mij inzichten geven over mezelf als persoon alsof ze me al zolang kende. Reeds na 1 sessie voelde ik me al zoveel vrijer, zoveel lichter; er leek een enorme zwaarte van me te zijn afgevallen. Ik ben blijven gaan. Ondertussen verlopen de sessies niet meer huilend, maar glimlachend en genietend. Ik blijf gewoon graag gaan om af en toe een me-time-moment in te lassen, te genieten en toch weer een extra boost te krijgen om mezelf iets beter en energieker te voelen. Ik heb ondertussen een andere job, minstens even druk, maar zoveel meer energie!! Hier ben ik onder andere Sabine heel erg dankbaar voor!”
A.B., Genk

“Vanaf het eerste moment dat ik bij Sabine aanbelde tot op de dag van vandaag heb ik hier nooit geen moment spijt van gehad dat ik toen een afspraak heb gemaakt. Natuurlijk ging het echt niet van een leien dak. Wie denkt dat Bach Bloesems de oplossing zijn van je problemen is verkeerd. Bach Bloesems helpen jou wanneer je zelf écht wil, zij gaan jou helpen en niet de oplossing geven, dat moet je zelf willen en doen.
Door Bach Bloesems te gaan gebruiken leerde ik meer zelfvertrouwen te kweken, meer mezelf te ontplooien, mezelf op de eerste plaats stellen en vooral mezelf te zijn naar mijn omgeving toe. Ik moest mezelf niet een spiegel voorhouden of doen zoals de anderen het graag wilden. Nee, ik moest leren om te zijn wie ik wilde zijn.
Na drie jaar kon ik afbouwen met mijn Bach Bloesems, maar doorheen je consultaties leer je ook voelen wat je echt voelt en waar dit uit voort komt. En soms merk je gewoon dat je weer even een boost nodig hebt of zijn er situaties die je weer even uit balans halen en dan moet je zelf toegeven dat je toch weer even wat hulp nodig hebt. Want naast de Bach Bloesems blijf ik maandelijks op consultatie gaan, voor een behandeling, voor een gesprek en dan inderdaad ook soms voor Bach Bloesems om toch weer mezelf in balans te krijgen. Maar ook om nieuwe inzichten te krijgen over mijn leven, mijn gedragingen, mijn reacties enzovoort. Je blijft constant jezelf ontdekken of verrijken.
Zonder Sabine zou ik nooit staan waar ik nu vandaag de dag sta. Je omgeving kan je ook helpen hierin, maar nooit op de manier dat Sabine je kan helpen en verrijken. Zij staan soms te dichtbij en hebben soms niet de juiste woorden klaar of de juiste manier van handelen. Sabine kan door alles heen kijken en kijken naar wat jij echt nodig hebt. “
D.S., Wijshagen

“Health Therapy was niet volledig vreemd voor me, een vriendin van me kwam al vaker bij Sabine en had me wel al ingelicht maar goed iets weerhield me en waarom zou ik naar hier komen wanneer het goed gaat met me..
Karma draait effectief wel.

3 maanden geleden begon hier een intense behandeling en zoektocht naar het wat van zoveel vragen en het omdat van zoveel antwoorden, niets was nog hetzelfde. Daar waar het oude gestopt is ben ik begonnen aan een volledig nieuw pad, eigenlijk eerst met de intentie aan mijn gebroken hart te werken maar al snel werd ik in alle opzichten  opnieuw met mezelf geconfronteerd.
Dit ging over iets volledig anders, iets dat bij mezelf lag en zo ontzettend lang verborgen is gebleven, hier werd ik opnieuw bewust voor de eerste keer geconfronteerd met de kleine ziel van 37 jaar geleden.
Sceptisch? Nee absoluut niet, onzeker misschien wel een beetje, klaar voor de feiten.. verre van.

Het klinkt allemaal heel theoretisch maar eigenlijk ben ik dankzij Sabine voor de eerste keer sinds lang opnieuw beginnen voelen en stilstaan bij de grond van dat gevoel.
Het werken en bespreken van de juiste bachbloesems met de bestaande emoties hebben hun effectief niet gemist, hoe kan je het omschrijven dat er in je lichaam elke maand iets veranderd waardoor je hoofd niet langer de loop met je neemt maar waardoor je hart steeds meer plaats krijgt.
Het is bijna in geen woorden te beschrijven.

Mijn eerste chakra behandeling was ongelooflijk intens en heeft een volledige andere kijk op en vooral in mezelf laten opengaan, de intense waarneming van kleuren en emoties.. in latere behandelingen de beelden en de mensen, het is eindelijk thuiskomen daar waar je als kind eigenlijk nooit bent weggeweest.
Sabine haar wijde blik en professionaliteit stellen haar in staat je ervaringen te laten beleven die je nodig hebt om zo de klare kijk op jezelf en de wereld rondom je te ervaren. Nee het is niet altijd makkelijk of pijnloos en nog vaak slaan slechte eigenschappen als twijfel en angst toe..  Maar ook op die momenten heb ik steeds op de goede ondersteuning en raad van Sabine kunnen rekenen.

Toch wil ik dit nog meegeven, lichamelijk, geestelijk maar vooral ook innerlijk heeft Health Therapy mij weer in balans kunnen brengen. Op een eerlijke en open manier wordt je hier begeleidt in elke stap die je neemt, vooruit en achteruit.
In gesprek maar ook in behandeling, de aanvulling van elkaar is voor mij enorm heilzaam geweest ik kan dit voor iedereen ten stelligste aanbevelen.”
M.P., Hasselt